Tejphållare i plast

tejphållareDet finns både små och stora tejphållare i plast. De små är de vanligaste och den typen som många människor har i hemmet. De stora däremot är lite mer hållbara och finns i de flesta kontor. De är tyngre än de små och har ofta en liten gummiplatta på undersidan så att den inte glider när du drar av tejpen. Precis som små tejphållare har stora tejphållare en egg som ska göra det lätt att riva av tejpen. Skillnaden mellan små och stora tejphållare i plast är att de stora är smidigare att använda eftersom de inte glider. De är däremot lite dyrare än de små, men vill du att det ska vara enkelt att hantera tejpen kan det vara värt att köpa en stor tejphållare istället för en liten. En annan skillnad är att stora tejphållare har en annan sorts tejprulle. Den är större än tejprullen man använder till små tejphållare. Det är dock samma sorts tejp, bara att rullen är större och det kan också ha sina fördelar. En stor tejphållare i plast kan se ut som en stor klump men en skåra i mitten där man ska sätta fast tejprullen. Konstruktionen kan vara olika dock.