Lokalvård i Stockholm

Lokalvård är något som behövs nästan överallt. Då lokalvård innebär städning är det nödvändigt att den är bra så att människors hälsa i skolan, på jobbet och i hemmet kan ligga på högsta möjliga topp. Miljön inverkar starkt på en människa och är det för stökigt eller smutsigt trivs man inte. Arbetet går inte bra om man andas in damm hela dagarna och det är inte roligt att hitta en spindel som bor i en dammtuss i sin nyinflyttade lägenhet. De som arbetar med Lokalvård Stockholm har ett mycket viktigt och krävande jobb, dock ganska varierat.

lokalvårdVad gör en lokalvårdare?
Arbetar man med lokalvård har man visserligen ganska enformiga arbetsuppgifter, men det går inte att komma ifrån. Att städa innebär att dammsuga, damma, skura och göra rent toaletter. Arbetet kan bli varierande om man arbetar på en firma som rycker in där det behövs. Är man fast anställd på exempelvis en skola blir lokalvård ganska mycket samma sak hela tiden (därför är det viktigt att tycka om att städa!) men är man mer anpassningsbar kan man ena dagen få städa ett kontor och den andra ett trapphus. Veckan efter kan det behövas någon som städar en lägenhet som ska till försäljning eller som någon snart ska flytta in i. Yrket är alltså varierat men samtidigt inte.